Yaz Stajı İşlemleri Hk.
2018 GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER
2016 GİRİŞLİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ (U.Ö.) PROGRAMI ÖĞRENCİSİ OLUP STAJINI YAPMAMIŞ VEYA STAJ DERSİNDEN KALMIŞ ÖĞRENCİLER, 2015 VE ÖNCEKİ YILLAR GİRİŞLİ OLUP STAJINI YAPMAMIŞ VEYA STAJ DERSİNDEN KALMIŞ ÖĞRENCİLERİN STAJ İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU
 
2018 girişli öğrenciler, 2016 girişli İş Sağlığı ve Güvenliği (U.Ö.) Programında öğrenim gören stajını yapmamış veya staj dersinden kalmış öğrenciler ile 2015 ve önceki yıllarda kayıt olmuş stajını yapmamış veya staj dersinden kalmış öğrencilerimiz, aşağıda belirtilen tarihlerden birinde başlamak ve bitirmek üzere 30 iş günü stajlarını yapacaklardır. Öğrenciler staj yapacakları işyerlerini kendileri bulacaktır. Staj yapacak öğrencilerin 2018-2019 Akademik Yılı bahar dönemi ders alma haftasında staj dersini almış olmaları gerekmektedir.

1. Staj yapacak öğrenciler Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri’nden iki nüsha Staj Başvuru Formunu alarak kendilerine ait olan kısımları dolduracaklar ve formları Müdür Yardımcısına imzalatacaklardır.

2. Staj yapılacak işyerine Staj Başvuru Formları ile başvuru yapılacaktır.

3. Staj Başvuru Formu, staj yapılacak işyerindeki yetkili kişi tarafından doldurularak kaşe / mühür ve imza ile onaylanacaktır.

4.  Staj yapacak öğrenciler işyeri tarafından onaylanmış Staj Başvuru Formlarını en geç 7 Haziran 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Program Sorumlusu Öğretim Elemanına imzalattıktan sonra Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri bürosuna teslim edeceklerdir.

5.  Bu tarihten sonra getirilen Staj Başvuru Formları kabul edilmeyecektir. Başvurusu kabul olmayan öğrenciler 1, 2, 3 ve 4. maddeleri başka bir işyeri için tekrarlayacaklardır.

6.  Staj başvurusu kabul edilen ve Staj Başvuru Formlarını Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri bürosuna teslim eden öğrencilerin staj sigorta işlemleri yapılacaktır. Staja başlamadan veya başladıktan sonra herhangi bir nedenle staj yapmayacak öğrencilerin staj sigorta çıkış işlemlerinin yapılabilmesi için ivedi olarak dilekçe ile Yüksekokulumuza başvurmaları gerekmektedir.

7. Staj başvurusu kabul edilen öğrenciler 10 Haziran 2019 Pazartesi gününden itibaren emyo@karabuk.edu.tr  elektronik posta adresinden adlarını soyadlarını belirterek işe giriş bildirgelerini talep ederek temin edecekler ve belgenin çıktısını alarak staj yapacakları işyerine teslim edeceklerdir.  

8. Staj başvurusu kabul edilen öğrenciler aşağıda belirtilen tarihlerden birinde ilgili işyerinde stajlarını yapacaklardır.

9. Staj başvurusu kabul edilen öğrenciler, http://emyo.karabuk.edu.tr > Sık Kullanılanlar > Staj İşlemleri web adresinden Staj Başlama Belgeleri’nin çıktısını alacaklar ve Staj Başlama Belgesi’ni doldurarak belgelerin tamamını staj yapacakları işyerine teslim edeceklerdir.

10. Staj dosyası öğrenci tarafından http://emyo.karabuk.edu.tr > Sık Kullanılanlar > Staj İşlemleri web adresindeki "Staj Dosyasının Hazırlanması" kriterlerine uygun olarak düzenlenecek ve gerekli kısımlar İşyeri Yetkilisi’ne imzalatılacaktır.

11. Staj bittikten sonra Staj Değerlendirme Formu ile Staj Devam Çizelgesi İşyeri Yetkilisi tarafından doldurularak kaşe / mühür ve imza ile onaylandıktan sonra ağzı kapalı imzalı-mühürlü bir zarfa konulacaktır.

12. Staj Dosyası ve kapalı zarf en geç 23 Ağustos 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Meslek Yüksekokulumuza öğrenci tarafından elden / posta veya işyeri tarafından posta ile ulaştırılacaktır. Bu tarihten sonra getirilecek Staj Dosyası ve Kapalı Zarf kabul edilmeyecektir.

13. Stajını bitiren öğrencilerin staj dosyaları ilgili Program Sorumluları tarafından değerlendirilecek ve öğrencilerin staj notları verilecektir. Öğrenciler ayrıntılı bilgiye http://emyo.karabuk.edu.tr > Sık Kullanılanlar > Staj İşlemleri web adresinden ulaşabilirler.
 
2019 STAJ BAŞLAMA VE BİTİŞ TARİHLERİ
 
Staj Başlama Tarihi Staj Bitiş Tarihi Açıklama
17 Haziran 2019 29 Temmuz 2019 Cumartesi, Pazar ve resmi tatil günleri hariç olmak üzere stajını haftada beş gün olarak yapacaktır.
17 Haziran 2019 22 Temmuz 2019 Pazar ve resmi tatil günleri hariç olmak üzere stajını haftada altı gün olarak yapacaktır.
24 Haziran 2019 5 Ağustos 2019 Cumartesi, Pazar ve resmi tatil günleri hariç olmak üzere stajını haftada beş gün olarak yapacaktır.
24 Haziran 2019 29 Temmuz 2019 Pazar ve resmi tatil günleri hariç olmak üzere stajını haftada altı gün olarak yapacaktır.
 
 
*** Not: Staj SGK Sigorta işlemlerinin sağlıklı yürütülebilmesi için yukarıdaki tarihler dışında başka bir tarih kabul edilmeyecektir.