Bütünleme Sınav Programı Hk.
2019-2020 Bahar Dönemi Bütünleme Sınavları Programına Ulaşmak için Tıklayın.

SON GÜNCELLEME: 03.06.2020 - 00:45

Sınav programında gerçekleşebilcek olan olası değişiklikler için, sınavlardan en az bir gün önce kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz.

* Sınav programında "Diğer Açıklamlar" sütununda ÇEVRİMİÇİ TEST yazan sınavlar https://sinav.karabuk.edu.tr adresinden gerçekleştirilecektir.

* Sınav programında "Diğer Açıklamlar" sütununda KLASİK yazan sınavlar https://lms.karabuk.edu.tr adresinden gerçekleştirilecektir. (İSG U.Ö. Öğrencileri Klasik Sınavlara http://193.140.9.11/moodle/login/index.php adresinden gireceklerdir.)

* AIT182 - Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II bütünleme sınavı hakkında bilgi almak için http://ait.karabuk.edu.tr adresindeki açıklamaları okuyunuz.

* TUR182 - Türk Dili II bütünleme sınavı hakkında bilgi almak için http://tur.karabuk.edu.tr adresindeki açıklamaları okuyunuz.

* YDL184 - Yabancı Dil II bütünleme sınavı hakkında bilgi almak için http://ydl.karabuk.edu.tr adresindeki açıklamaları okuyunuz.

NOT: Bütünleme sınavlarında sistem ve internet tabanlı sorun yaşayan öğrenciler için telafi sınavı başvurusu, üst menüde bulunan "Merkezi Sınav Sorun Bildirim Formu" üzerinden alınacaktır. Sorun bildirim formu, bütünleme sınavarı başladığında aktif olacaktır.

#kontrollüsosyalhayat
Tedbir = Maske + Sosyal Mesafe