Final Sınav Programları Hk.
2019-2020 Bahar Dönemi Final Sınavları Programına Ulaşmak için Tıklayın.

SON GÜNCELLEME: 14.5.2020 - 00:41


Sınav programında gerçekleşebilcek olan olası değişiklikler için, sınavlardan en az bir gün önce kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz.

* Sınav programında "Diğer Açıklamlar" sütununda ÇEVRİMİÇİ TEST yazan sınavlar https://sinav.karabuk.edu.tr adresinden gerçekleştirilecektir.

* Sınav programında "Diğer Açıklamlar" sütununda KLASİK yazan sınavlar https://lms.karabuk.edu.tr adresinden gerçekleştirilecektir. (İSG U.Ö. Öğrencileri Klasik Sınavlara http://193.140.9.11/moodle/login/index.php adresinden gireceklerdir.)

* AIT182 - Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II final sınavı hakkında bilgi almak için http://ait.karabuk.edu.tr adresindeki açıklamaları okuyunuz.

* TUR182 - Türk Dili II final sınavı hakkında bilgi almak için http://tur.karabuk.edu.tr adresindeki açıklamaları okuyunuz.

* YDL184 - Yabancı Dil II final sınavı hakkında bilgi almak için http://ydl.karabuk.edu.tr adresindeki açıklamaları okuyunuz.

NOT: Final sınavları için herhangi bir telafi uygulaması yapılmayacaktır. Sorun yaşadığınız herhangi bir final sınavının telafisi olarak, bütünleme sınavına girmeniz gerekmektedir.