Final Sınav Programları Hk.
2020 - 2021 Güz Yarıyılı Final Sınavları Progamına Ulaşmak İçin Tıklayın.
 
Son Güncelleme: 03.01.2021 - 00:45
 
Sınav programında gerçekleşebilcek olan olası değişiklikler için, sınavlardan en az bir gün önce kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz.
 
* Sınav programında "Sınav Türü" sütununda TEST yazan sınavlar https://sinav.karabuk.edu.tr  adresinden gerçekleştirilecektir.
 
* Sınav programında "Sınav Türü" sütununda KLASİK - 1 yazan sınavlar dersin yapıldığı platform üzerinden senkron olarak gerçekleştirilecektir.
 
* Sınav programında "Sınav Türü" sütununda KLASİK - 2 yazan sınavlar    https://oys.karabuk.edu.tr  adresinden gerçekleştirilecektir.
 
* AIT181 - Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I vize sınavı hakkında bilgi almak için http://ait.karabuk.edu.tr adresindeki açıklamaları okuyunuz.
 
* TUR181 - Türk Dili I vize sınavı hakkında bilgi almak için http://tur.karabuk.edu.tr adresindeki açıklamaları okuyunuz.
 
* YDL183 - Yabancı Dil I vize sınavı hakkında bilgi almak için  http://ydl.karabuk.edu.tr   adresindeki açıklamaları okuyunuz.
 
NOT: Final sınavları için herhangi bir telafi uygulaması yapılmayacaktır. Sorun yaşadığınız herhangi bir final sınavının telafisi olarak, bütünleme sınavına girmeniz gerekmektedir.