TEK DERS SINAVI DUYURUSU

2020-2021 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİNDE

MEZUNİYETİNE ENGEL TEK DERSİ KALAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN YAPILACAK OLAN

TEK DERS SINAVI DUYURUSU


2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi final ve bütünleme sınav sonuçlarına göre her dönem için 30 AKTS kredilik ve toplamda 120 AKTS kredilik ders almış, Staj ve / veya Mesleki Uygulama ve Mesleki Eğitim derslerinden geçmiş, mezuniyetine engel devam koşulunu sağladığı tek dersi kalan öğrencilerin sınavları, 22 Şubat 2021 günü (sınav saati sonradan duyurulacaktır) yapılacaktır.

Tek ders sınavlarına başvuracak öğrencilerin en geç 18 Şubat 2021 gününe kadar Eskipazar Meslek Yüksekokulu web sitesinde formlar sayfasında bulunan tek ders sınavı başvuru dilekçesinin çıktısını alarak gerekli kısımları doldurup imzaladıktan sonra dilekçeyi tarayarak emyo@karabuk.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Daha sonra da dilekçelerin asılları PTT Kargo ile Yüksekokulumuza ivedi olarak gönderilmelidir.

Dilekçeler değerlendirilecek ve sınavdan en az bir gün önce tek ders sınav programı ilan edilecektir. Sınav programında başvurusu kabul edilen öğrencilerin tek ders sınavlarına ilişkin bilgiler yer alacaktır. Başvurusu uygun görülmeyen öğrenciler ise tek ders sınavlarına giremeyecektir. Bu nedenle tek ders sınavına başvuran öğrencilerin, tek ders sınav programına ilişkin duyuruyu takip etmeleri ve duyurudaki bilgilendirmeleri okumaları önemlidir.

Sınav Yerleri
ONLİNE YAPILACAKTIR.

 

TÜRK DİLİ, ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ VE YABANCI DİL DERSLERİ TEK TERS SINAVLARI

Türk Dili dersinin tek ders sınavına ilişkin uygulanacak olan sınav oturumları, sınav oturum linkleri ve sınav hakkında genel bilgilendirme ilgili sınav tarihinden önce http://tur.karabuk.edu.tr web sayfası üzerinden yapılacaktır.

Yabancı Dil dersinin tek ders sınavına ilişkin uygulanacak olan sınav oturumları, sınav oturum linkleri ve sınav hakkında genel bilgilendirme ilgili sınav tarihinden önce, öğrencilere sınav oturum linkleri, sınav hakkında genel bilgilendirme http://ydl.karabuk.edu.tr web sayfası üzerinden yapılacaktır.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersinin tek ders sınavına ilişkin uygulanacak olan sınav oturumları, sınav oturum linkleri ve sınav hakkında genel bilgilendirme, ilgili sınav tarihinden önce http://ait.karabuk.edu.tr web sayfası üzerinden yapılacaktır.

NOT: Bu sayfa güncellenebilmektedir. Sınav yerleri ve diğer duyurular için ilgili tüm öğrencilerimiz duyuruları takip etmelidir. Mutlaka tekrar duyurulara bakılmalıdır.