Tek Ders Sınavları Hk.
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

MEZUNİYETİNE ENGEL TEK DERSİ KALAN ÖĞRENCİLER İÇİN YAPILACAK OLAN

TEK DERS SINAVI DUYURUSU

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi final ve bütünleme sınav sonuçlarına göre, her dönem için ÜSD (Üniversite seçmeli dersleri) dışında 30 AKTS kredilik ve toplamda 120 AKTS kredilik ders almış, Staj ve / veya Mesleki Uygulama ve Mesleki Eğitim derslerinden geçmiş, mezuniyetine engel devam koşulunu sağladığı tek dersi kalan öğrencilerin tek ders sınavları 07 Şubat 2022 günü (sınav saatleri sonradan duyurulacaktır) yapılacaktır.

Tek ders sınavı sonucunda en yüksek notu (AA) alması halinde dahi genel not ortalamasını 2,00’ye yükseltemeyecek öğrenciye tek ders sınav hakkı tanınmayacaktır.

Tek ders sınavına başvuracak öğrenciler Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosundan temin edecekleri dilekçeyi doldurup imzaladıktan sonra dilekçeyi en geç 01 Şubat 2022 gününe kadar Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edeceklerdir.

Şehir dışında bulunan öğrenciler ise Eskipazar Meslek Yüksekokulu (emyo.karabuk.edu.tr) web sitesinde formlar sayfasında bulunan tek ders sınavı başvuru dilekçesinin çıktısını alarak gerekli kısımları doldurup imzaladıktan sonra dilekçeyi tarayarak en geç 01 Şubat 2022 gününe kadar emyo@karabuk.edu.tr mail adresine göndereceklerdir. Daha sonra ıslak imzalı dilekçeyi ivedi olarak PTT Kargo ile (Eskipazar Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürosu Eskipazar/KARABÜK adresine göndereceklerdir.

Dilekçeler değerlendirilecek ve sınavdan bir gün önce tek ders sınav programı Yüksekokulumuzdaki duyuru panosunda ve Yüksekokulumuz (emyo.karabuk.edu.tr) web sitesinde ilan edilecektir. Sınav programında başvurusu kabul edilen öğrencilerin tek ders sınavına ilişkin bilgiler yer alacaktır. Başvurusu uygun görülmeyen öğrenciler ise tek ders sınavına giremeyecektir.

Tek ders sınavına başvuran öğrencilerin, tek ders sınav programına ilişkin duyuruyu takip etmeleri ve duyurudaki bilgilendirmeleri okumaları önem arz etmektedir.

ÜSD (Üniversite Seçmeli Dersleri), Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ile Yabancı Dil Dersleri

Tek Ders Sınavlarına İlişkin Bilgilendirme

ÜSD (Üniversite seçmeli dersleri)’nin tek ders sınavına ilişkin http://onlinesinav.karabuk.edu.tr web sayfası üzerinden duyurular takip edilmelidir.

Türk Dili dersinin tek ders sınavına ilişkin http://tur.karabuk.edu.tr web sayfası üzerinden duyurular takip edilmelidir.

Yabancı Dil dersinin tek ders sınavına ilişkin http://ydl.karabuk.edu.tr web sayfası üzerinden duyurular takip edilmelidir.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersinin tek ders sınavına ilişkin http://ait.karabuk.edu.tr web sayfası üzerinden duyurular takip edilmelidir.

 

NOT: Bu sayfa güncellenebilmektedir. Sınav yerleri ve diğer duyurular için ilgili tüm öğrencilerimiz duyuruları takip etmelidir. Mutlaka tekrar duyurulara bakılmalıdır.