2. Sınıf Öğrencilerinin 50 AKTS Kredisine Kadar Ders Alabilmesi Hk
Öğrenci birbirini izleyen iki dönem sonunda mezun olabilecek durumda ise bu dönemlerde en fazla 50 AKTS kredisine kadar ders almasına izin verilebilir.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde bu durumda olan öğrenciler, Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosundan temin edecekleri dilekçeyi doldurup imzaladıktan sonra dilekçeyi en geç 8 Şubat  2024 Perşembe günü saat 16.00’a kadar Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edeceklerdir.

Şehir dışında bulunan öğrenciler ise Eskipazar Meslek Yüksekokulu (https://emyo.karabuk.edu.tr) web sitesinde formlar sayfasında bulunan Fazla AKTS Alma Dilekçesinin çıktısını alarak gerekli kısımları doldurup imzaladıktan sonra dilekçeyi tarayarak en geç 8 Şubat 2024 Perşembe günü saat 16.00’a kadar emyo@karabuk.edu.tr mail adresine göndereceklerdir. Daha sonra ıslak imzalı dilekçeyi ivedi olarak PTT Kargo ile (Eskipazar Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürosu Eskipazar/KARABÜK) adresine göndereceklerdir.

50 AKTS kredisine kadar ders alma başvuruları Yüksekokulumuz Program Danışmanları tarafından değerlendirilecektir. Öğrenciler değerlendirme sonuçlarını Program Danışmanından öğrenecektir. Başvuruları uygun görülen öğrencilerin dersleri Karabük Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bildirilecek ve Karabük Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında görevli personel tarafından dersler Öğrenci Bilgi Sistemine eklenecektir.

Öğrencilerimize duyurulur.